Gent – Tottenham

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Gent placerar sig på en inte alltför imponerande åttondeplats i Jupiler League. Man ligger 12 poäng bakom serieledande Club Brugge. Senaste ligamatchen förlorades överraskande hemma mot beskedliga motståndet Eupen. I gruppspelet placerade sig laget på andraplatsen efter två vinster, två förluster och två oavgjorda matcher.

Tottenham åkte på en rejäl smäll i ligan under helgen när de föll med 2-0 borta mot Liverpool i en uselt genomförd match, titeldrömmarna borta. Nu kommer troligtvis mycket fokus ligga på Europa League. Tottenham har varit oerhört starka defensivt under året och jag har mycket svårt att se hur hemmalagets relativt bleka offensiv ska kunna hota på allvar.

Jag spelar på raka tvåan till 1,80 @ Unibet.

  • Match: Gent – Tottenham
  • Speltips: Tottenham (2)
  • Odds: 1,80 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 16/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!