Man City – Tottenham

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Manchester City totalt dominerar det engelska finrummet. Konkurrenterna är inte ens i närheten och tränare efter tränare har antytt att serien är avgjord. Laget har inkasserat 49 av 51 möjliga poäng, vilket innebär att de är obesegrade så här långt. Förra veckan togs en bortavinst mot lokalkonkurrenten tillika andraplacerade Man United. Därefter besegrades jumbon Swansea, 4-0 utan några större svårigheter

Tottenham har fått upp farten efter en period av sämre resultat och med Champions League inkluderat, har man vunnit tre matcher på raken. Värt att nämnas är att alla dessa matcher har spelats hemma, mot APOEL, Stoke samt Brighton. Inte de värsta av värdemätare, för att uttrycka det milt. Manchester City är det bättre laget och borta mot United visade dem att laget förtjänar att vinna årets Premier League.

Jag spelar på Man City -0,75 mål (Asian Handicap) till 1,68 @ ComeOn.

  • Match: Man City – Tottenham
  • Spel: Man City -0,75 mål (AH)
  • Odds: 1,68 @ ComeOn
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:30, 16/12

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar