Arsenal – Man City

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Arsenals trupp är drabbad av interna konflikter och superstjärnan Alexis Sanchez har flörtat med klubbens ärkerivaler, Chelsea. Arsené Wenger har förbrukat allt sitt förtroende och det har kokat över i Arsenal. Avgångskraven kastas hit och dit, fram och tillbaka. Som situationen ser ut för tillfället är laget inte speciellt heta i kampen om de åtråvärda Champions League-platserna.

Manchester City befinner sig på tredjeplatsen i ligan. Uttåget ur Champions League mot Monaco var en käftsmäll. Givetvis även bittert att man inte kunnat utmana Chelsea om förstaplatsen. Ur City finns det mer att hämta, men spelet och resultaten har ändå varit fullt acceptabla de senaste månaderna. Här borde de nöta ner ett totalt iskallt Arsenal utan några större problem.

Jag spelar på Man City Draw No Bet till 1,68 @ betsson.

  • Match: Arsenal – Man City
  • Spel: Man City DnB
  • Odds: 1,68 @ betsson
  • Insats: 6/10
  • Spelstopp: 17:00, 2/4

SpelbolagBonusLänk
betsson11000 krSpela här!