Chelsea – Arsenal

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Chelsea visar framfötterna och är förmodligen den mest klara favoriten, att vinna titeln. Champions League-bataljen mot Qarabag var en uppvisning av Chelsea som vann med de värsta av tennissiffror, 6-0. De tre matcherna efter premiärtorsken i Premier League har också vunnits mot Leicester, Everton och Tottenham. Danny Drinkwater är enda spelaren som ser ut att missa den här matchen.

Arsenal har det jobbigt just nu. De lyckas inte komma ur den spiral de hamnat i, där man inte räcker till mot toppmotstånden och således inte heller klarar av att utmana i toppen av serien, där fansen kräver att de ska vara. Arsené Wenger hänger som alltid löst. Arsenal är sämst när det verkligen gäller. Detta visade de borta mot Liverpool, 0-4 i baken, och likadant var det i förra årets identiska möte.

Jag spelar på raka ettan till 1,85 @ betsafe.

  • Match: Chelsea – Arsenal
  • Spel: Chelsea (1)
  • Odds: 1,85 @ betsafe
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 14:30, 17/9

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar