Arsenal – Chelsea

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Arsenal har imponerat under sista tiden efter all kalabalik runt klubben. Spelåren 2013/14 och 2014/15 plockade laget hem FA-cupen, innan Manchester Uniteds tur förra året. Titlarna har varit lite som plåster på såren för de misslyckade resultaten i Premier League och i viss mån även Europa. Arsenal kommer till matchen med en del skadebeskymmer i defensiven.

Chelsea har sedan ligatiteln bärgades, kunnat rotera i truppen och kommer således helt utvilade till finalen på Wembley. Inga skador att skriva om hos Chelsea, bästa möjliga startelva förväntas komma till spel. Chelsea har haft tid att både fira ligatiteln och ladda om inför FA-cup finalen, motivationen efter att plocka hem dubbeln måste vara stor.

Jag spelar på raka tvåan till 1,80 @ bet365.

  • Match: Arsenal – Chelsea
  • Spel: Chelsea (2)
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 18:30, 27/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar