Arsenal – Chelsea

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Arsenal innehar sjätteplatsen i Premier League. Laget har inte förlorat på åtta raka matcher. Emellertid har spelet knappast varit speciellt imponerande. Hemmalaget har kryssat flertalet matcher som de förväntas vinna, och har fått ett ökat avstånd till Champions League-platserna. Arsenal imponerar inte. Spelet hackar och tappet borta mot West Bromwich i senaste matchen kan ha slagit hårt.

Chelsea hittas på trejeplatsen. Laget har en fantastiskt bra form, 5-1-0 i resultatraden under de senaste veckorna. Sist krossades Stoke med hela 5-0, så gästerna känner med all säkerhet blodsmak efter den fantastiska prestationen. Om Chelsea vinner det här derbyt, då tar de på nytt över andraplatsen från Manchester United. Eftersom titelracet är kört, siktar man i första hand på att sluta topp fyra.

Jag spelar på Chelsea Draw No Bet till 1,84 @ Unibet.

  • Match: Arsenal – Chelsea
  • Speltips: Chelsea DnB
  • Odds: 1,84 @ Unibet
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 20:45, 3/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar