Chelsea – Tottenham

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Chelsea har efter en period av superba resultat och prestationer, studsat upp till serieledning i Premier League. Tätt bakom i serien ligger Liverpool och Manchester City. Derbyn är svårtippade, men hemmalaget är för tillfället väldigt starka och bör vara snäppet bättre än dagens gäster. Dessutom har laget vunnit sex raka matcher och hållit nollan.

Tottenham befann sig för ett tag sedan i en bra position i PL. Nu har dock gästerna bara vunnit en av de nio senaste matcherna, och det håller inte om man ska vinna titeln i ligan. Man har helt enkelt varit svajiga och dessutom saknas försvarsspelaren Danny Rose.

Jag spelar raka ettan till 1,80 @ William Hill.

  • Match: Chelsea – Tottenham
  • Speltips: Chelsea (1)
  • Odds: 1,80 @ William Hill
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 18:30, 26/11

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar