Chelsea – Stoke

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Chelsea har en blytung vecka bakom sig och ställs nu mot ett formtoppat Stoke. Jag har hittat ett troligt spel här som jag kliver in på!

Chelsea har en ruskigt tung vecka bakom sig då man först stod för en riktigt svag insats i bortamatchen mot Crystal Palace där man förlorade med 1-0. I veckan stod man för en ännu sämre insats då man åkte på stryk i Champions League med hela 3-1 borta mot Paris SG. Nu vänder man hem till Stamford Bridge igen och här trivs man ruskigt bra! Mourinho har med största sannolikhet skällt ut laget efter denna veckan och prio bör ha legat på att förbättra lagets defensiv som varit under all kritik. Jag tror därför man kommer satsa extra hårt på den i den här matchen och i mina ögon är det mycket troligt att man håller nollan likt man gjort i lagets 7 senaste matcher på Stamford Bridge! Det enda laget som har mäktat med att göra mål på Stamford Bridge under 2014 är Man United.

Stoke som kommer på besök är ruskigt starka för dagen och har 4 segrar och 1 oavgjord på lagets 5 senaste matcher i Premier League. Det ska dock tilläggas att lagets 4 senaste matcher har varit mot lag på den nedre halvan av tabellen men hur som helst så har man gott om självförtroende inför den här matchen. Man kommer med största sannolikhet att spela väldigt defensiv fotboll likt de flesta lagen gör när de besöker Chelsea och det talar för en målsnål drabbning här. Man är utan tvekan nöjda med ett oavgjort resultat så under 2.5 mål känns mycket troligt. 5 av lagets 7 senaste matcher har slutat med under 2.5 mål.

John Terry i Chelseas försvar skall se till att laget håller nollan här! I Chelsea är ytterbacken Ashley Cole redo för spel igen men inleder med största sannolikhet på bänken här. Saknas sedan tidigare gör Samuel Eto’o, Van Ginkel och John Obi Mikel. Stoke får klara sig utan Robert Huth och Assaidi här samtidigt som Jonathan Walters är spelklar igen efter sin avstängning.

Kort summering: Chelsea är i behov av en trepoängare och måste vinna den här matchen för att inte halka efter i toppen. Stoke är i toppform för dagen men får nu en riktig värdemätare i Chelsea. Jag tror på en match där Chelsea för spelet och Stoke kommer satsa på kontringar. Båda lagen kommer lägga stor vikt vid att sätta försvarsspelet till 100% och det gör att underspelet känns mycket spelvärt här!

  • Match: Chelsea – Stoke
  • Spel: Under 2.5 mål i matchen
  • Odds: 2.00 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 18.30

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar