Stoke – Chelsea

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Stoke kommer till dagens match med två bortaförluster i resultatraden. Den första matchen förlorades mot Newcastle i ligan, den andra mot Bristol City i cupen. Idag spelas matchen på hemmaplan. Potters är erkänt hemmastarka och resultaten har varit förträffliga. Förutom att krossa Rochdale i cupen med 4-0, har Stoke besegrat Arsenal och spelat oavgjort mot Manchester United. Starkt hemmafacit.

Chelsea hittas inte helt oväntat i toppstriden av Premier League. Det var med viss besvikelse som laget inte lyckades besegra Arsenal förra veckan, när det slutade mållöst på Stamford Bridge. Bättre var det när Nottingham Forest krossades i cupen med 5-1. Chelsea kan vara illa tvungna att ställa några spelare åt sidan i och med det tighta spelschemat. Onsdagens CL-match mot Atlético Madrid är prioriterad.

Jag spelar på Stoke +1,0 mål (Asian Handicap) till 1,90 @ bet365.

  • Match: Stoke – Chelsea
  • Spel: Stoke +1,0 mål (AH)
  • Odds: 1,90 @ bet365
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 16:00, 23/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!