Stoke – Liverpool

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Stoke lämnade London med en stor bitterhet senast. Tabelljumbon Crystal Palace stod för motståndet, och man fick också in matchens första mål i andra halvleken, men tappade emellertid till en 1-2-förlust efter insläppt mål i stopptidsminuterna. Det var tredje raka matchen utan vinst. Vid upprepade tillfällen, närmare bestämt, i 7/10 matcher har både Stoke och deras motstånd producerat mål.

Liverpool är Premier Leagues sämst balanserade lag, offensivt kontra defensivt. Det finns ett krut på de offensiva positionerna, medan försvaret gång efter annan sviker, något som också kan pekas ut som en väldigt stor orsak till varför Liverpool inte förmår att utmana om titeln. I Champions League förra veckan mot Sevilla, tappade laget en 3-0-ledning och matchen slutade 3-3.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,69 @ ComeOn.

  • Match: Stoke – Liverpool
  • Spel: BLGM 
  • Odds: 1,69 @ ComeOn
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 29/11

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar