Swansea – Stoke

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Finns absolut potential att utmana på den övre tabellhalvan för både Swansea och Stoke, men just nu är det bra mycket närmare botten kontra toppen. Swansea med tio pinnar på åtta matcher, Stoke en bakom. Däremot pekar formkurvorna åt olika håll. Fem vinstfria matcher efter varandra hade Swansea innan uppehållet, varav fyra av dessa i serien. Sviktande prestationer också, men helt katastrof har det ändå inte varit. Helt tvärtom för Stoke som inledde serien med sex matcher i följd utan vinst, men innan uppehållet vann man två i rad.

Tror att en jämn batalj kan vara att vänta – Stoke bör få en hel del perioder där de får styra och ställa under de 90 minuterna, såvida Swansea inte hamnar i uppförsbacke tidigt och det är inte heller jättetroligt. Stokes hörnsnitt detta och förra spelåret är 4,7 framåt per bortamatch och Swansea släpper till 4,5 på hemmaplan. Gästernas hörnlina är på 4,5 och oddset är 2,05 @ Bwin för att det ska bli över 4,5 hörnor.

  • Match: Swansea – Stoke 
  • Spel: Stoke över 4,5 hörnor
  • Odds: 2,05 @ bwin
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 21.00, 19/10

SpelbolagBonusLänk
bwin1250 krSpela här!