Swansea – Liverpool

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Liverpool ställdes ut som storfavoriter i FA-cupkvartsfinalen hemma mot Blackburn förra veckan, men matchen slutade oavgjort, vilket innebär omspel om tre veckor. Liverpool kommer med full motivation, då kampen om Europabiljetterna är i fokus. Räknar med att de blir spelförande under måndagen.

Swansea är helt oberäkneliga och lever fullt ut på sin dagsform. Under de senaste veckorna har till exempel Manchester United besegrats medan man förlorat mot West Bromwich.

Swanseas hörnlina är på 4,5. Swansea skapar, utan konkurrens, minst hörnor på hemmaplan (borta för den delen också), detta trots att man hittas på den övre tabellhalvan och väntas vara spelförande i de flesta matcherna, framförallt på Liberty Stadium. Bollinnehavet resulterar alltså inte i hörnor, likt det brukar för de flesta lagen. Swanseas hörnsnitt på hemmaplan är på 3,9 per match och man har krupit under 4,5-linan i de fyra senaste matcherna. Underspelet betalar fantastiska 2,02, investerar självfallet.

  • Match: Swansea – Liverpool
  • Speltips: Swansea under 4,5 hörnor
  • Odds: 2,02 @ betsafe
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 16/3, 21.00

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar