Swansea – Man City

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Swansea känns inte alls farliga denna säsongen och har endast plockat fyra poäng på fem matcher, trots en lovande premiär borta mot Burnley. Efter premiären har Swansea torskat i tre matcher och spelat en match oavgjord. Poängen lyckades man ta med lite flyt mot Chelsea efter mycket slarv.

Manchester City är fantastiskt bra just nu. Laget har tagit full pott i såväl serien som Champions League och Ligacupen. Nio matcher och nio vinster. Pep Guardiola har präntat in sin filosofi i spelsystemet på ett effektivt sätt och detta City har aldrig varit mer intressanta än vad man är nu. Man City känns glödheta och jag tror man tar en komfortabel seger i dagens match.

Jag spelar på Man City -1,25 (Asian Handicap) till 1,73 @ Unibet.

  • Match: Swansea – Man City
  • Speltips: Man City -1,25 (AH)
  • Odds: 1,73 @ Unibet
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 16:00, 24/9

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar