Swansea – Liverpool

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Swansea har fått en svår start på säsongen men Michael Laudrup fick lite andrum i och med segern borta mot West Bromwich senast. Laudrup har lyxen att välja från en praktiskt taget fullt tillgänglig trupp. Jonjo Shelvey drog sig ur truppen från Englands U21-landslag, men är redo att möta sitt gamla lag. Endast Neil Taylor saknas. Senast dessa lag möttes vann Liverpool med hela 5-0 – men det fanns en förklaring. Laudrup vilade spelare inför finalen i Capital One Cup och ställde upp med reservlaget. Swansea har i övrigt vunnit två och kryssat två mot Liverpool sedan uppflyttningen. Nyförvärvet Wilfried Bony gjorde sin första Premier League-start senast och Swansea såg ut som ett mycket bättre lag ivorianen som spets och Michu i nummer 10-rollen, den han föredrar, strax bakom. Värt att notera är att Swansea spelar i Europa League på torsdag, borta mot Valencia, men med en i det närmaste fullt frisk trupp lär inte Laudrup blicka för mycket mot den matchen.

Liverpool är obesegrat och har fortfarande inte släppt in något mål efter tre raka 1-0-segrar. Daniel Sturridge har varit i toppform och varit vital för Liverpools framgångar – han har nämligen gjort alla lagets mål så här lånt. Sturridge tvingades dra sig ur Englands landslagstrupp med en lårskada, men väntas vara tillbaka här.Brendan Rodgers slängde och svängde med stålarna på transfer deadline och tog in spelare som Mamadou Sakho, Victor Moses och Thiago Ilori. Sakho och Moses är med i truppen som rest till Wales. Frågan är om Rodgers kastar in Sakho i hetluften direkt eller om han ger Martin Skrtel, som var lysande mot Manchester United, chansen på nytt bredvid Daniel Agger. Skrtel har, bortsett från mot United, inte övertygat i Rodgers höga backlinje och det finns ett frågetecken för hans snabbhet och bolldistribuering. Nu ställs Pool mot vindsnabbe kraftpaketet Bony och Sakho känns som ett mer uppenbart val för att stoppa ivorianen. En annan intressant duell blir hur skicklige Lucas Leiva hanterar kloke Michu. Spanjoren lär utmana brassen, men Lucas är van att hantera världsspelre från sin defensiva mittfältsposition. Cissokho, Johnson och Coates saknas.

Liverpool är obesegrat i elva raka PL-matcher och har hållit nollan i åtta av dessa – inklusive alla tre den här säsongen – och lär gå in i den här matchen med självförtroendet på topp. Swansea, å andra sidan, har gått sex raka hemmamatcher utan seger. Jag förväntar mig en jämn, tät och tuff måndagsbatalj på Liberty Stadium. Liverpools alla matcher har gått under 2.5-linan (och 1.5-linan) och två av Swanseas tre, bortsett från storförlusten mot Man U i premiären, har också gått under. Jag tror på ytterligare en målsnål match här.

  • Match: Swansea – Liverpool
  • Speltips: Under 2.5 mål
  • Odds: 1.82 @ Nordicbet
  • Insats: 7/10 units
  • Spelstopp: 16/9, 21:00

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!


Lämna ett svar