Swansea – Tottenham

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Swansea innehar jumboplatsen i Premier League. Carlos Carvahal hade en ganska bra start på sitt nya tränarjobb i Swansea. Första matchen resulterade i tre poäng, efter att de vänt sent borta mot Watford, vilket var Swanseas blott andra seger på 13 matcher. Hemmalaget verkar ha fått en vitamininjektion i samband med deras tränarbyte. Swansea känns väldigt underskattade just nu.

Tottenham visar upp fortsatt stark form. När Southampton krossades med 5-2 senast, var det gästernas femte vinst på deras sex senaste matcher. Förlusten är också mindre svår att förklara, då den kom mot suveräna serieledaren Manchester City. Noterbart är att alla dessa vinster kommit med siffror större än uddamålet. Fyra av dem med minst tre baljors marginal. Harry Kane och hans kamrater har lekstuga.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 2,30 @ William Hill.

  • Match: Swansea – Tottenham
  • Speltips: BLGM
  • Odds: 2,30 @ William Hill
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 20:45, 1/1

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar