Stoke – QPR

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

I helgens Premier League har Stoke nu letat sig in på den övre halvan av tabellen där man ska ta emot ett QPR som krigar för att hitta en position på rätt sida om nedflyttningsstrecket.

Stoke ser ut att ha återhämtat sig efter en något trög inledning där man nu kan gå för en bra säsongsavslutning. Man parkerar i mittenskiktet av tabellen med 10 poäng av 15 möjliga från de 5 senaste ligamatcherna, där det enda poängtappet var efter en plattmatch borta mot Arsenal, och man har nu även ett bra läge att nå en kvartsfinal i FA-cupen efter att ha lottats mot Championship-laget Blackburn. Under fjolåret plockades 72 procent av lagets poängskörd på The Brit att jämföra med nu där man inte har vunnit mer än 4 av 10 hemmamatcher i ligaspelet.

QPR hade spelledigt under föregående helg i och med att man har slagits ut ur cupen sedan tidigare men har, trots förhållandevis bra prestationer, inte lyckats få med sig mer än två poäng från sina 5 senaste ligamatcher. Man kan ha förtjänat mycket mer än så under den här perioden, framförallt senast det begav sig då man stod upp bra och skapade väldigt mycket i hemmamötet mot Manchester United. Om man ser till den tröga inledning och det extremt svaga bortaspelet ska man nog ändå vara tacksamt över att gapet upp till närmsta lag ovanför nedflyttningsstrecket inte är mer än en poäng.

Den där första bortapoängen kommer förr eller senare trilla in och även om det här alltjämt är en svår uppgift så ser jag den som fullt möjlig. Stoke är, att jämföra med föregående säsonger, inte lika effektivt  hemma på The Brit där man alltså har förlorat mot 3 lag som är i nivå med Rangers. Till det har man endast lyckats vinna en match med mer än uddamålet, så i överlag har det varit ett antal jämna och täta tillställningar. Spelar medelinsatsen på halvgarderingen på QPR med insatsen åter om man skulle förlora med uddamålet.

  • Match: Stoke – QPR
  • Spel: QPR +1 (asian handicap)
  • Odds: 1,74 @ Unibet
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 16.00 31/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar