Newcastle – Stoke

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

I norr, på klassiska St. James’ Park tar Newcastle emot gästerna från Stoke i en mittenstrid.

Newcastle hade endast lyckats vinna en av sina 7 föregående ligamatcher, och därför var den senaste helgens insats mot Hull en välbehövlig sådan. Prestationerna innan dess mot Southampton såväl som Chelsea har dock också varit lovande ur vissa aspekter, så man ska inte direkt vara oroligt för att behöva titta nedåt i tabellen över 38 omgångar. Sedan december har ”Magpies” målat i 8 av 10 ligamatcher.

Stoke placerar sig två poäng före dagens motstånd i tabellen, och med dagens formkurva att gå på så får man nog ses med realistiska möjligheter att klättra ytterligare där man ser ut att kunna avsluta säsongen starkt. Man är kvar i FA-cupen och ser man till lagets 9 senaste ligamatcher så ligger snittet på nästan två poäng/match  ”The Potters” har gjort mål i 9 av 12 bortamatcher i ligaspelet där man endast har nollats mot Southampton, Arsenal och Liverpool.

Båda lagen är någorlunda raka i sitt spelsätt när man går på mål, och även om inget av lagen kanske vräker in några större mängder med mål så nollas man ändå sällan. I första hand är det hemmalaget som kan blåsa framåt något för hårt emellanåt där man sällan klarar av att bibehålla ett koncentrerat försvarsspel över 90 minuter, något även motståndet kan bjudas in till med ett noterbart tapp i mittlåset. Testar en insats under medel på båda lagen att göra mål i matchen.

  • Match: Newcastle – Stoke
  • Spel: Båda lagen att göra mål
  • Odds: 1,86 @ betsafe
  • Units: 3,5/10
  • Spelstopp: 14.30 8/2

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar