Stoke – Leicester

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Stoke återfinns i nedre halvan av tabellen, på en 18:e plats med 2 poäng inspelade på 5 matcher (0-2-3). Hemma på Brittania Stadium har man spelat två matcher i Premier League och den första slutade med förlust mot Liverpool med 0-1 och samma resultat i den andra mot West Bromwich. Senaste matchen torskade man borta mot Arsenal med 2-0 och ”The Potters” har endast lyckats göra mål i två matcher (mot Tottenham och Norwich). Offensiven känns knackig så här långt och det återstår att se om man kan lyckas ändra på trenden i dagens match.

Leicester har å andra sidan överraskat och tagit 11 poäng (3-2-0) på sina 5 spelade matcher och det innebär att man innehar andraplatsen. Noterbart är att ”The foxes” inte har förlorat sedan 29/4 mot Chelsea, dvs man har tagit poäng i de senaste 15 matcherna. Man har hunnit spela två matcher på bortaplan i ligan, där man först vann mot West Ham med 2-1 och spelade oavgjort i den andra mot Bournemouth (1-1). Dessutom har spelet på bortplan sett riktigt bra ut då man har vunnit de 7 av 10 senaste matcherna och spelat tre stycken oavgjort, man är alltså obesegrade på väldigt länge. Senast blev det vinst mot Aston Villa med 3-2 efter ha vänt ett 2-0 underläge, självförtroendet finns.

Jag kommer spela Leicester Draw No Bet till 2,23 @ William Hill.

  • Match: Stoke City – Leicester City
  • Spel: Leicester DnB
  • Odds: 2,23 @ William Hill
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 16:00, 20/9

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar