Liverpool – Stoke

The following two tabs change content below.
"En lirare med stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under ett antal år där fotboll, innebandy och kampsport intresserar mig mest".

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Liverpool har haft en förmåga att blanda och variera både resultat och prestation över flera veckor, och även om man är förhållandevis konsekvent i den spelidén man vill följa under den karismatiske Jurgen Klopps ledning så har det haft både sina positiva och negativa faktorer. Lördagens fullständigt sanslösa bortaseger mot Norwich, där segersiffrorna landade på 5-4 efter ett inslaget vinstmål i den 94:e matchminuten, var en relativt bra bild över lagets styrkor och brister. Liverpool står för en hel del mål för tillfället, samtidigt så har man visat upp ett väldigt sårbart försvarsspel.