Tottenham – Chelsea

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Både Tottenham och Chelsea fick sina vinstsviter brutna i den förra omgången. Bara ett av lagen kan hitta tillbaka till vinnarspåret när de möts på White Hart Lane – vilket blir det?

Tottenham är i toppform och har med fansens nye kelgris Harry Kane i startelvan blommat rejält – och helt plötsligt är man med i Europaplatsracet på allvar. Söndagens tidiga eftermiddagsmatch mot Manchester United slutade 0-0; en match med två ansikten. I den första halvleken var Spurs hårt tillbakatryckta, men i andra steppade man upp och var faktiskt snäppet bättre än sina motståndare. I och med det krysset bröts lagets vinstsvit på fyra raka matcher, men å andra sidan förlängdes den förlustfria sådana till fem.

Chelsea kryssade borta mot Southampton senast – ett resultat med mersmak. Under längre perioder var man helt och hållet spelförande, men de hundraprocentiga målchanserna var svårskapade mot ett samlat försvar. Eden Hazard gjorde Chelseas mål. Chelseas vinstsvit var en match längre än Tottenhams inför den matchen. En vinst var verkligen önskad då även serietvåan Manchester City tappade poäng i samma omgång. Favoritskapet är självklart på Chelsea här, men Tottenham har visat att det finns kvalité i truppen och de interna striderna verkar ha lugnat ner sig, det tyder i alla fall det spelmässiga och resultaten på. Tycker de ska ha en bra chans att hämta in en pinne på White Hart Lane.

Inbördesstatistiken talar för Chelsea, men fem av de tio senaste mötena lagen emellan har faktiskt slutat oavgjort. 3,85 gånger kulorna för krysset är, i mina ögon, en värdeinvestering. Testas.

  • Match: Tottenham – Chelsea
  • Speltips: Oavgjort (X)
  • Odds: 3,85 @ Unibet
  • Insats: 1/10 units
  • Spelstopp: 1/1, 18:30

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar