Tottenham – Chelsea

The following two tabs change content below.
"En lirare med stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under ett antal år där fotboll, innebandy och kampsport intresserar mig mest".

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Tottenham är formstarka och har fyra raka vinster. De två senaste matcherna har båda vunnits med 4-1, dessutom på bortaplan mot Southampton och Watford. På hemmaplan bör Tottenham vara det spelförande laget. Hörnstatistiken på White Hart Lane är 7,4 framåt för Tottenham och bara 2,8 bakåt.

Chelsea har just nu järngrepp om Premier League och är klar etta i tabellen. Nu har man också chansen att dryga ut sin serieledning ytterligare efter att Liverpool tappat i veckan och en vinst skulle betyda att de har hela åtta pinnar ner till den nämnda konkurrenten. Chelsea lever mycket på deras sylvassa omställningsspel. Lagets hörnstatistik på bortaplan är 4,4 framåt och 4,8 bakåt.

Jag spelar på Tottenham -1,0 hörnor (Asian Handicap) till 1,98 @ bet365.

  • Match: Tottenham – Chelsea
  • Speltips: Tottenham -1,0 hörnor (AH)
  • Odds: 1,98 @ bet365
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 21:00, 4/1

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!