Tottenham – Chelsea

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Tottenham är formstarka och har fyra raka vinster. De två senaste matcherna har båda vunnits med 4-1, dessutom på bortaplan mot Southampton och Watford. På hemmaplan bör Tottenham vara det spelförande laget. Hörnstatistiken på White Hart Lane är 7,4 framåt för Tottenham och bara 2,8 bakåt.

Chelsea har just nu järngrepp om Premier League och är klar etta i tabellen. Nu har man också chansen att dryga ut sin serieledning ytterligare efter att Liverpool tappat i veckan och en vinst skulle betyda att de har hela åtta pinnar ner till den nämnda konkurrenten. Chelsea lever mycket på deras sylvassa omställningsspel. Lagets hörnstatistik på bortaplan är 4,4 framåt och 4,8 bakåt.

Jag spelar på Tottenham -1,0 hörnor (Asian Handicap) till 1,98 @ bet365.

  • Match: Tottenham – Chelsea
  • Speltips: Tottenham -1,0 hörnor (AH)
  • Odds: 1,98 @ bet365
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 21:00, 4/1

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar