Chelsea – Bournemouth

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Chelsea har som bekant spelat riktigt dåligt och de regerande mästarna sitter fortfarande kvar på en position i den nedre halvan av tabellen med ett ungefärligt snitt på en poäng per ligamatch, vilket var mer än otänkbart på förhand. Det senaste landslagsuppehållet kan dock ha kommit lägligt, och även om man inte imponerar fullt ut spelmässigt så har man åtminstone hittat tillbaka till några av grunderna i försvarsspelet med nollan intakt mot både Norwich och nu senast mot ett desto starkare Tottenham.

Bournemouth hade jag något större förväntningar på, trots att laget är nykomlingar för den här säsongen. Trots poäng via två oavgjorda resultat i följd så placerar man sig under nedflyttningsstrecket efter en riktigt svag period innan dess med endast en poäng över de 6 föregående matcherna. Bara över de 6 senaste ligamatcherna har man släppt in 18 mål, och det utan att släppa till vansinnigt många avslut, där man från match till match har visat upp relativt lite på att slipa till de detaljerna som behövs. Bortalaget har nu samlat på sig en relativt saftig skadelista, främst noterbart att varken första- eller andravalet på målvaktsposten, är tillgängliga för spel.

Jag spelar Chelsea att leda matchen i halvtid och att stå som segrare.

  • Match: Chelsea – Bournemouth
  • Spel: Chelsea halvtid/fulltid
  • Odds: 2,10 @ Unibet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 18.30 5/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar