Everton – Bournemouth

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Everton är stabila i Premier League för tillfället och sedan förlusten mot Liverpool har laget fyra segrar och två oavgjorda. Bland annat 4-0 hemma mot Manchester City och 2-0 borta mot Leicester är imponerande. Hemmaspelet har fungerat bra, enbart en förlust på Goodison Park. Dessutom är laget obesegrat i fem av sina sex senaste matcher.

Bournemouth är galet ojämna, ena gången vinner man mot Liverpool, nästa gång blir det fiasko, som sist i förlusten hemma mot Crystal Palace. Wilson, lagets bästa målskytt är illa skadad och kommer inte spela på länge. Bournemouth har inte vunnit någon utav sina fyra senaste ligamatcher och förlorat fyra av de fem senaste bortamatcherna.

Jag spelar raka ettan till 1,74 @ NordicBet.

  • Match: Everton – Bournemouth
  • Speltips: Everton (1)
  • Odds: 1,74 @ NordicBet
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 16:00, 4/2

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar