Bournemouth – Arsenal

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Bournemouth återfinns på sjuttondeplatsen, precis ovanför nedflyttningsplatserna i Premier League. De har fått fart på maskineriet under den sista tiden. Exempelvis hittas klubben numer på säker mark. Skillnaden är lagets offensiv. Lagets defensiv är fortfarande inte helt oproblematisk, vilket till viss del satt käppar i hjulen i jakten på att vinna matcher. Deras förluster kommer oftast mot topplag.

Arsenal hittas på sjätteplatsen och är i desperat behov av poäng. Till topp fyra skiljer just nu fyra poäng och det vore förödande att inte vinna dagens match. Den skadelista som Arsenal dras med är emellertid rentav hemsk. Santi Cazorla, Aaron Ramsey, Oliver Giroud, Sead Kolasinac och Laurent Koscielny saknas. Frågetecken för Mesut Özil, Nacho Monreal och Jack Wilshere. Alexis Sánchez lär inte medverka här.

Jag spelar på Bournemouth +0,75 (Asian Handicap) till 1,94 @ Unibet.

  • Match: Bournemouth – Arsenal
  • Speltips: Bournemouth +0,75 (AH)
  • Odds: 1,94 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 14:30, 14/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar