Bournemouth – Man City

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Bournemouth inledde deras seriestart med förlust mot West Bromwich respektive Watford. Laget har inte heller gjort några mål. Maskineriet har helt enkelt inte fått fart och att det från ingenstans skulle se otroligt mycket bättre ut mot motstånd av Citys kaliber är otänkbart. Dagens gäster brukar ha ganska lätt för Bournemouths spelfilosofi och skillnaden på spelarmaterialet är dessutom stor.

Man City vann premiären borta mot nykomlingen Brighton som planerat, även om det dröjde innan nollan sprack. Att matchen slutade 2-0, var i slutändan ett rättvist resultat och en fullt acceptabel prestation. Större problem fick man när Everton kom till Etihad Stadium förra veckan, trots en man mindre på planen halva matchen slutade det 1-1. City borde kunna ta en komfortabel seger här.

Jag spelar på Man City -1,5 mål (Asian Handicap) till 1,91 @ bet365.

  • Match: Bournemouth – Man City
  • Spel: Man City -1,5 (AH)
  • Odds: 1,91 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 13:30, 26/8

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!