Bournemouth – Southampton

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Bournemouth är underskattade. Tre av de fem senaste matcherna har vunnits och nu senast besegrade man Leicester med 1-0 på Vitality Stadium, där laget har varit starka under spelåret. På hemmaplan har man bara förlorat en av de sju senaste matcherna (5-1-1). Då har man ändå fått möta flera tuffa motståndare, däribland Liverpool har värjts undan. Hemmlaget befinner sig i en utvecklingsfas och har ett intressant projekt på gång med framgångdrika Eddie Howe vid rodret.

Southampton har inte förlorat på tre matcher efter varandra, men har för den delen inte varit speciellt bra. Senast hade man en man mer på planen i runt 70 minuter mot Stoke, men fick bara 0-0. Knapp 1-0-vinst över Middlesbrough dessförinnan och veckan före det fick man ”bara” kryss mot israeliska Hapoel Be’er Sheva. Dessutom har laget bara vunnit åtta matcher på bortaplan.

Jag spelar på Bournemouth +0 (Asian Handicap) till 2,08 @ bet365.

  • Match: Bournemouth – Southampton
  • Speltips: Bournemouth +0 (AH)
  • Odds: 2,08 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 18/12

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!