Man City – Bournemouth

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Manchester City har sju vinster i bagaget. Det är sju vinster på sju tävlingsmatcher den här säsongen. Laget har alltså vunnit samtliga sina matcher av betydelse, däribland tre matcher i Champions League (play-off inräknat) och fyra matcher i Premier League. På hemmaplan har laget sett oförskämt starka ut. Hemmalaget får dock klara sig utan Sergio Aguero, Vincent Kompany och David Silva är också säkra till spel. Hemmalagets breda trupp gör dock att detta inte är några större bekymmer.

Bournemouth är inte på något sätt en slagpåse i Premier League. Den här säsongen har inletts med fyra poäng på fyra matcher. Det är verkligen ingen skam, men det krävs också att laget steppar upp ett par snäpp för att undvika botten. Laget klarade faktiskt sig kvar förra säsongen, men risken är stor att Manchester City blir på tok för svåra. Det är ett påstående som bottnar i att laget på två matcher förra säsongen hade totalt 1-9 mot just Manchester City.

Jag spelar på Manchester City -1,5 mål till 1,83 @ bet365.

  • Match: Man City – Bournemouth
  • Speltips: Man City -1,5 mål
  • Odds: 1,83 @ bet365
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 16:00, 17/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar