Arsenal – Hull

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Veckans sista match från FA-cupen står Arsenal och Hull för. Ett av lagen ska vidare till den fjärde omgången och Arsenal är stora favoriter att vinna på Emirates Stadium. Här är vårt speltips.

Arsenal visade upp fin form under slutet av november och hela december månad och hade innan förlusten mot Southampton på nyårsdagen vunnit sju av de nio senaste matcherna. Man föll ihop totalt mot toppkonkurrenten och förlorade till slut med klara 0-2, vilket innebar att femteplatsen släpptes till Tottenham och för tillfället är man alltså bortom Europaplatserna. Spelschemat har varit tajt och med en skadedrabbad trupp är det alltid farligt. Giroud är avstängd och Welbeck, Sanogo, Diaby, Gnabry, Özil, Arteta och Wilshere är skadade. Detta innebär att Arsene Wenger bara har 18 spelare att tillgå, flera av dessa får vi förmoda vara rätt tröttkörda. Med denna trupproblematik vore det egentligen kanske bäst för Arsenal att åka ur nu redan i den tredje rundan, men Arsenal brukar värdera FA-cupen ganska högt och att det finns ingenting annat än att de kommer gå för segern.

Hull parkerar just nu på en anonym femtondeplats – och ner till det röda området skiljer det bara två pinnar. Blir en spännande – och förmodligen ångestfylld – vinter för Tigrarna. På nyårsdagen gjorde laget dock en helgjuten prestation mot Everton och vann med 2-0 efter en fenomenal första halvlek. Gästerna kommer till spel utan Gaston, Ramirez, Dawson och Diame. 2-2 slutade det på Emirates när lagen möttes i ligan tidigare under säsongen. Faktum är att Hull var närmast segern och de hade ledningen ända in på stopptiden innan Danny Welbeck forcerade in kvitteringen.

Jag tror Arsenal vinner det här. Finns inte utrymme för annat och laget vill absolut inte ha ett omspel, så vid eventuellt 1-1 kommer det gasas – var så säkra. Passande motstånd som ändå har kapacitet att göra mål själva. Jag väljer att spela Arsenal och över 2,5 mål som ger 1,83 gånger pengarna hos bet365.

  • Match: Arsenal – Hull
  • Speltips: Arsenal & över 2,5 mål
  • Odds: 1,83 @ bet365
  • Insats: 2/10 units
  • Spelstopp: 4/1, 18:30

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar