Arsenal – Brighton

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Arsenal behöver vinna dagens hemmamatch om man ska kriga i övre tabellhalvan. När motståndarnas nivå sänks, brukar Arsenal vara ganska lyckosamma, om man jämför mot toppkonkurenterna. Wenger är pressad på sin tränarposition. Det har blivit blott tio pinnar på sex matcher och upp till serieledande Manchester City är gapet nu på sex poäng, varpå trycket mot klubben eskalerat ytterligare.

Brighton har gjort en klart godkänd comeback. Formkurvan pekar uppåt (2-1-1.) Newcastle besegrades med 1-0 förra veckan. Lag av Brightons kaliber brukar Arsenal ha det någorlunda enkelt mot. Här borde det bli tre pinnar för värdskapet, vilket de är pressade att spela in. Brighton spelar in merparten av deras poäng på hemmaplan och mot lag som Arsenal, på resande fot, lär de bli lätträknade.

Jag spelar på Arsenal -1,75 (Asian Handicap) till 1,93 @ bet365.

  • Match: Arsenal – Brighton
  • Spel: Arsenal -1,75 (AH)
  • Odds: 1,93 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 13:00, 1/10

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!