Brighton – Newcastle

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Brighton innehar sjuttondeplatsen och det har varit tufft sedan avancemanget till Premier League. En vinst, ett kryss och tre förluster är lagets resultatrad. Med den poängskörden blir det svårt att säkra ett nytt kontrakt. Hemma på Falmer Stadium ska Brighton emellertid vara bättre än dagens gäster. Laget är faktiskt igenkända sedan Championship-tiden. Kayal, Baldock, Sidwell och Brown är inte tillgängliga.

Newcastles situation ser desto bättre ut och är lovande, trots lagets inaktivitet vid transferfönstret och att de inledde säsongen väldigt darrigt. Inför matchen har gästerna nämligen tre raka segrar i Premier League. Aleksander Mitrovic är fortfarande avstängd. Därtill kommer inte Paul Dummett eller Massadia Haidara medverka. Karl Darlow och Florian Lejeune är osäkra. Benetiez kan formera en stark elva ändå.

Jag spelar på över 2 mål (Asian Handicap) till 1,81 @ bet365.

  • Match: Brighton – Newcastle
  • Spel: Över 2 mål (AH)
  • Odds: 1,81 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 17:00, 24/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar