Man United – Brighton

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Manchester Uniteds förlust i veckans Champions League-match mot Basel kanske tog något på psyket. Innan dess värjdes Newcastle undan med 4-1. Man förlorade emellertid bortamatchen därefter med 0-1 mot Chelsea före uppehållet. Laget har haft kort återhämtningstid sedan 0-1-förlusten senast. Ska vara både mentalt och fysiskt tufft att ladda upp efter så kort tid. United är dock starka på hemmaplan.

Brighton är nykomlingar och har övertygat under säsongen. När tolv matcher är spelade, har 16 poäng spelats in, vilket räcker till niondeplatsen. Inför matchen har gästerna fem förlustfria matcher på raken. Senast blev det 2-2 hemma mot Stoke. Exakt samma startelva som presenterades mot Stoke, kan också presenteras här. Brightons enda skadenamn är Steve Sidwell, som ändå inte spelat en enda minut.

Jag spelar på Brighton +2,0 mål (Asian Handicap) till 1,87 @ bet365.

  • Match: Man United – Brighton
  • Spel: Brighton +2,0 mål (AH)
  • Odds: 1,87 @ bet365
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 16:00, 25/11

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar