Man City – Southampton

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Manchester City öppnade spelåret med briljans. Sex raka serievinster innebär att man stormade mot en efterlängtad titel, men därefter tappades farten något. Man torskade med 0-2 mot Tottenham och kryssade därefter hemma mot Everton med 1-1. Förstaplatsen innehas fortfarande, men endast  ett mål skiljer dem åt från Arsenal och konkurrenterna nedan jagar häck i häl. City har inte vunnit på fyra matcher (CL inräknat) och lär vara sugna på revansch.

Southamptons formkurva pekar uppåt och de har skördat en hel del mark i tabellen på sistone. Just nu parkerar de på åttondeplatsen. Givetvis vill de upp till Europaområdet och härja och med tanke på vilka kvalitéer som finns i truppen ska det absolut vara möjligt. Känns dock som Southampton får möta City vid fel tillfälle, när de är som mest revanschsugna.

Jag spelar på Manchester City -1,0 mål (Asian Handicap) till 1,78 @ Unibet.

  • Match: Man City – Southampton
  • Speltips: Man City -1,0 mål (AH)
  • Odds: 1,78 @ Unibet
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 14:30, 23/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar