Man City – Southampton

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Manchester City kändes som en väldigt stark kandidat till ligatiteln för någon vecka sedan, men Manuel Pellegrinis manskap har börjat svikta en aning, först och främst på grund av defensiven som inte varit lika hållbar på slutet. Framåt på de offensiva positionerna har City tillräckligt många poängspelare och nu med en skadefri Sergio Aguero. Man har släppt in samtliga av sina 14 mål över de 8 senaste matcherna. Förra helgen förlorade man och hade enorma svårigheter med Liverpool (4-1) .Hemmalaget saknar som bekant kaptenen Vincent Kompany i mittlåset, men än mer oroväckande att Joe Hart verkar ej komma till spel.

Southampton hade en stark period bakom sig där man gick 8 tävlingsmatcher utan förlust och med en rad imponerande prestationer med inte alltför behagligt spelschema. Överlag är det dock tillräckligt många moment i spelet som gör ”Saints” till en svår uppgift för hemmalagets räkning, i främsta hand för den typen av anfallsspel man kan bedriva. Saint har imponerat i möten med Liverpool och Chelsea samt Manchester United, där jag tycker att man har stått för några av säsongens allra bästa matcher.

Jag spelar över 2,5 mål till 1,75 @ betsafe

  • Match: Manchester City – Southampton
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,75 @ Betsafe
  • Units: 4/5
  • Spelstopp: 16.00 28/11

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar