QPR – Southampton

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Efter en deprimerande inledning på 2015 blåser åter positiva vindar i västra London sedan Harry Redknapp sagt upp sig. Med 11 raka bortaförluster i ligan och 7 matcher i rad utan seger var det hög tid för förändring innan det var för sent. Dock har man på senaste visat upp ett mycket bra resultat, men olika anledningar brukar få en positiv kortsiktig energi direkt när det gjorts rokader på tränarbänken.

Southampton har haft en fantastisk säsong, men utdelningen och resultaten och prestationerna börjar tenderna till att svacka. Det kommer troligtvis inte hålla hela vägen till Champions League, tyvärr, men man ska ändå vara oerhört stolta och nöjda över vad man har presterat så här långt.

Southampton har visserligen en stabil poängskörd även på bortaplan men man har bara hållit nollan två gånger på de åtta senaste matcherna. Mycket ska till för att QPR inte ska ge det här en ordentlig chans och gå på hårt offensivt, jag tror man grejar att göra minst ett mål. Samtidigt ska mycket till för att QPR ska lyckas hålla nollan och man har ändå trots sina fina resultat släppt in 15 mål på 12 matcher hemma på Loftus. Jag väljer att spela BLGM till 1,95 @ WilliamHill

  • Match: QPR – Southampton
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,95 @ WilliamHill
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 16:00, 7/2

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar