Southampton – Arsenal

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Southampton var med och fajtades om Europaplatserna för bara en och en halv månad sedan. Nu har ”The Saints” istället sex vinstfria matcher och placerar sig på den undre tabellhalvan, dvs 12:e platsen med närmare ner till det negativt kval än till spel i Europa. Laget har alltså förlorat fem av de sex senaste matcherna. Matchen man inte förlorade, slutade oavgjort, men det var hemma mot den hopplösa tabelljumbon Aston Villa. Krävs inte överdrivet mycket för att vinna över dem. Hela maskineriet hackar och förra veckan förlorade man med 0-2 hemma mot Tottenham. Klar klasskillnad och nu blir det ännu tuffare.

Trots att Leicester hittas ovanför Arsenal i tabellen är det självklart att de sistnämnda är favoriter till vad som är en efterlängtad och åtråvärd titel för klubben. Såväl form som kvalité talar för Arsenal och resultatspelen till deras favör betalar oväntat bra. Finns flera intressanta alternativ att vraka mellan. Gästande Arsenal har nått den absoluta toppformen. Nu senast, i toppmötet mot Manchester City, stod man för en extremt solid prestation och vann kontrollerat med två mål mot ett – den fjärde vinsten i följd.

Jag spelar raka tvåan till 2,20 @ betsson.

  • Match: Southampton – Arsenal 
  • Spel: Arsenal (2)
  • Odds: 2,20 @ betsson
  • Insats: 2/10 Units
  • Spelstopp: 20.45, 26/12

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar