Southampton – Tottenham

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Southampton jagar underifrån och placerar sig på åttondeplatsen inför den här matchen. ”The Saints” är en klubb för den övre tabellhalvan och ska ses ha en liten chans på en Europaplats. Southampton har haft problem när nivån på motståndet höjts, knappt kunnat utmana. Troligtvis kliver laget ut med en försiktig inställning, trots hemmaplan.

Tottenham är pressade inför den här svåra bortamatchen. Alla toppkonkurrenter, från första- till sjundeplats, har vunnit deras senaste matcher och stor mark skulle tappas ifall man kryssar eller torskar här. Gästerna är det klart bättre laget och står stärkta av flera bra prestationer på senare tid. Tottenham kommer förmodligen vara matchens spelförande lag.

Jag spelar på Tottenham Draw No Bet till 1,82 @ Unibet.

  • Match: Southampton – Tottenham
  • Speltips: Tottenham DnB
  • Odds: 1,82 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 28/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!