Man City – Tottenham

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Manchester City åkte på en käftsmäll borta mot Everton förra helgen (4-0). Everton var fruktansvärt effektiva och gjorde fyra mål på sex avslut. Det går emellertid inte bortse från faktumet att City såg stundtals paralyserat ut i defensiven. Manchester City innehar numera femteplatsen i tabellen med tio poäng bakom serieledande Chelsea. Fyra av lagets senaste fem matcher har gått över 2,5 mål.

Tottenham reser till Manchester med fin form. Laget placerar sig på en andraplats efter sex raka segrar i ligan och har sju poäng upp till Chelsea. Målskyttet har det varit fart i på senaste, 16 mål på de fem senaste matcherna. Bland annat fyra mål borta mot Southampton och två hemma mot Chelsea.

Jag spelar på över 2,5 mål till 1,86 @ NordicBet.

  • Match: Man City – Tottenham
  • Speltips: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,86 @ NordicBet
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 18:30, 21/1

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar