Leverkusen – Wolfsburg

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Bayer Leverkusen har i skrivande stund en kvalplats till Europa League och dessutom fyra poäng till godo på Wolfsburg. Inför den här matchen är laget dock drabbat av flera tunga avbräck som tyvärr kommer visa sig i den här matchen. I hemmalaget närmar sig visserligen långtidsskadade Charles Aranguiz och Lars Bender en comeback, men de är tveksamma till att gå rakt in i startelvan. Även andra tunga spelare som Örner Toprak, Kyriakos Papadopoulos, Sebastian Boenisch, Roberto Hilbert och Kevin Kampl är otillgängliga.

Wolfsburg har dock tagit sig hela vägen till kvartsfinal i Champions League, men där väntar dessvärre Real Madrid. En bortaseger här skulle innebära att det blir väldigt tight i fighten om plats nummer sex. Hos gästerna är Sebastian Jung, Naldo, Daniel Caligirui och Nicklas Bendtner inte aktuella för spel. Diego Benaglio och Bas Dost är tveksamma, medan Luiz Gustavo hoppas hinna hem och återhämta sig tillräckligt efter sitt landslagsuppdrag.

Jag tror att många defensiva avbräck i båda lagen, att båda lag gör mål till 1,69 @ ComeOn.

  • Match: Leverkusen – Wolfsburg
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,69 @ ComeOn
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 20:30, 1/4

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar