Wolfsburg – Napoli

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Dags för kvartsfinal i Europa League när Wolfsburg tar emot Napoli på Wolkswagen Arena.

Wolfsburg tog sig vidare från åttondelsfinalen genom att besegra Inter först på hemmaplan med 3-1 och för att sedan vinna med 2-1 på San Siro. Lagets statistik ser riktigt mäktig ut, man har på de 10 senaste matcherna vunnit 7 stycken spelat oavgjort två och förlorat en. Innan förlusten mot Augsburg hade man inte förlorat sedan 27/11 -14 och då mot Everton. Det var just efter Everton man hamnade bakom i gruppspelet när man lyckades ta sig vidare genom en andraplats. I Bundesliga ligger man på en andraplats bakom Bayern och med 7 poängsmarginal till Monchengladbach på en tredjeplats. På hemmaplan ser man riktigt starka ut och man har vunnit 10/10 senaste matcherna.

Napoli tog i sin tur sig vidare genom att besegra Dinamo Moskva på San Paolo-stadion med 3-1 och för att sedan spela 0-0 i Ryssland. Lagets statistik på de 10 senaste matcherna ser destro dystrare ut. Man har endast vunnit två matcher, spelat fyra stycken oavgjort och förlorat fyra stycken. Man hade ganska tur med lottningen och i gruppstadiet gick  man vidare som etta före Young Boys. I Serie A hittar vi Napoli på en fjärdeplats efter Juventus, Roma och Lazio och man har hela 7 poäng upp till kval för Champions League nästa år. På bortaplan har man tappat många poäng på slutet, man har spelat 4-2-4.

Ett starkt hemmalag med stark form tar emot ett svagt bortalag med svag form, spelar rak etta.

  • Match: Wolfsburg – Napoli
  • Spel: Wolfsburg (1)
  • Odds: 1,83 @ bet365
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 21.05, 16/4

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar