Dnipro – Napoli

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Dnipro är ett lag med solid defensiv, fast förra matchen mot Napoli var det nästan bara tur som hjälpte laget från att komma ifrån med ett bra resultat, förutom det faktum att domaren hjälpte dom med det där offsidemålet där 2 spelare stod ca 1 meter offside. Det är klasskillnad mellan dessa lag och Dnipro, trots hemmaplan, ska egentligen inte kunna rå på Napoli tycker jag. Man spelade en ligamatch i söndags där man på hemmaplan förlorade med 0-2 och nu möter man ett lag med mycket bättre spelare.

Napoli har varit riktigt bra offensivt i exakt 1 månad nu där dom spelat 9 matcher och gjort 24 mål, vilket är mer än 2 mål per match. Men det borde såklart varit mer, speciellt i matchen mot Dnipro förra torsdagen där man bara gjorde 1 mål. Men hade massor av chanser att göra både 2,3 eller 4 mål. Bland annat så hade man en boll i virket och så vidare och så vidare. Och sen kom det där snöpliga oturliga offsidemålet som förändrade förutsättningarna helt. Nu måste alltså Napoli göra mål här och Dnipro kommer vara tvungna att blotta sig bakåt och då är Napoli väldigt skickliga.

Jag spelar Napoli över 1.5 mål till oddset 2.10. Insatsen får bli en ganska hög valör.

  • Match: Dnipro – Napoli
  • Spel: Napoli över 1.5 mål
  • Odds: 2.10 @ bet365
  • Insats: 7/10 Units
  • Spelstopp: 21.05

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar