Dnipro – Sevilla

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Dnipro slog just Shakhtar Donetsk med 3-2 nu senast och ligger trea i den inhemska ligan, tolv poäng bakom Dynamo Kiev. Över deras åtta senaste matcher har de bara tre segrar, tre förluster och två oavgjorda. Ute i Europa har de överraskat, de gick vidare från gruppspelet som tvåa och har sedan i slutspelet slagit ut Ajax, Club Brügge och Napoli. Men mycket av framgångarna har varit hemma i Ukraina och på bortaplan har de nämligen blivit endast en ynka seger på deras tio senaste bortamatcher i Europa League och det var mot Qarabag.

Sevilla är riktigt formstarka och nu i lördags vann de med 3-2 borta mot Málaga. På deras 21 senaste matcher har de bara en förlust och den kom mot Real Madrid. De övriga 20 matcherna är fördelade över 15 segrar och 5 oavgjorda. Ute i Europa har de gått ännu bättre. De har åtta segrar och ett kryss över de nio senaste matcherna i Europa League och det krysset borta mot Zenit

  • Match: Dnipro – Sevilla
  • Spel: Sevilla (2)
  • Odds: 1,68 @ Unibet
  • Insats: 4/10 Units
  • Spelstopp: 20.45, 27/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar