Sevilla – Inter

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Sevilla är mesta mästarna i Europa League. Senast spanjorerna tog den europeiska trofen var 2016, för tredje gången irad. Sevilla visade tydligt vart skåpet skulle stå, i matchen mot Manchester United, när Sevilla, hämtade igen 1-0-underläget. Sevilla avancerade mot Roma, Wolverhampton och Manchester United i deras tre senaste matcher. Hemmalaget har samtidigt målat i 30 av de 33 senaste matcherna.

Inter har sex raka vinster och bara ett insläppt mål på dessa matcher. Italienarna har inte förlorat sen i början av mars (förlust mot Bologna). Inter slutade bara en poäng bakom Juventus i 2019-20 års Serie A tabell. Vägen till EL final har varit spikrak. Slog Getafe i åttondelsfinalen, Bayer Leverkusen i kvartsfinalen och Shakhtar Donetsk i semifinalen. I Düsseldorf mot Shaktar stod man för 5 fina baljor.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,80 @ ComeOn.

  • Match: Sevilla – Inter
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,80 @ ComeOn
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 21/8

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar