Southampton – Inter

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Southampton hade före 0-2-förlusten mot Chelsea i slutet av den förra veckan en riktigt stark resultatrad. Med tanke på den katastrofala seriestarten är de alltjämt bara placerade på niondeplatsen i Premier League. Finns definitivt mer att hämta ur truppen. Southampton är i klart bättre form än dagens motstånd och ska även ses som snäppet vassare.

Inter var tippade att utmana uppe i toppstriden, till att 11 matcher in i serien bara skrapat ihop 14 pinnar och med det står på en anonym tolfteplats. Ute i Europa har klart mer funnits att önska också, förlust mot israeliska Hapoel Be’er Sheva och tjeckiska Sparta Prag. Senast blev det dock seger mot just Southampton. På bortaplan har Inter förlorat fyra matcher i följd.

Jag spelar raka ettan till 1,73 @ bet365.

  • Match: Southampton – Inter
  • Speltips: Southampton (1)
  • Odds: 1,73 @ bet365
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 21:05, 3/11

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar