Sevilla – Getafe

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Sevilla fortsätter inkassera trepoängare och nu senast skaffade Sevilla åter kontakt med serieledande Real Madrid. Från andraplatsen, har hemmalaget fem poäng till giganterna Real Madrid, dock med en match mindre spelad. Det finns såklart hopp om en framtida titelstrid. Laget var formstarka innan uppehållet, och med två raka segrar sedan omstarten, kan konstateras att formen fortsatt är fin.

Getafe ryckte upp sig ordentligt före uppehållet och tränarbytet klubben stod för har också givit effekt. Quique Sánchez Flores har kommit in och fått fart på sitt Getafe som är obesegrade i deras sex senaste La Liga matcher. De har dessutom vunnit tre av dessa matcher och lämnat nedflyttningsplatserna. Nu senast stod Getafe för en ordentlig skräll när de på hemmaplan slog serieledarna Real Madrid med 1-0.

Jag spelar på raka ettan till 1,61 @ bet365.

  • Match: Sevilla – Getafe
  • Spel: Sevilla (1)
  • Odds: 1,61 @ bet365
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 16:15, 9/1

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar