Getafe – Bilbao

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Getafes säsongsinledning har varit dålig, med enbart tio tagna poäng. Hemmalaget har inte imponerat och utvecklingskurvan pekar nedåt. För ett par säsonger sedan, slutade klubben på åttondeplats. Laget inledde säsongen med sju raka torskar. En start som stjälpte självförtroendet som fanns i truppen. Man har naturligtvis tid att vända den negativa trenden till något positivt. Förmodligen dock inte mot Bilbao.

Bilbao är alltid svåra att slå. De prioriterar sitt försvarsspel och ställer sedan om till ett snabbt anfallspel med vindsnabbe Inaki Williams i spetsen. Bilbao är faktiskt det laget som släppt in minst mål i ligaspelet tillsammans med tabelltvåan Sevilla. Elva insläppta mål efter 15 spelade ligamatcher är ett väldigt bra facit. I nuläget befinner sig laget på en stabil åttondeplats och har fyra poäng upp till en Europa-plats.

Jag spelar på Bilbao Draw No Bet till 1,62 @ bethard.

  • Match: Getafe – Bilbao
  • Speltips: Bilbao DnB
  • Odds: 1,62 @ bethard
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 21:00, 6/12

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!

Lämna ett svar