Elche – Getafe

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Elches säsongsinledning har varit hyfsat lovande, rent poängmässigt. Poängsnittet kan i skrivande stund räcka till förnyat kontrakt. Inför nuvarande omgång placeras klubben emellertid på artondeplatsen. Det skiljer bara en placering upp till Getafe, varpå det här sannerligen blir ett möte som kan avgöra resten av säsongen. Seger för Getafe ger ett andrum på fyra poäng ner till nedflyttningsplatserna.

Getafe är felaktiga favoriter här. Bortalagat hittas på sjuttondeplatsen precis ovanför Elch. Hos gästerna är Cucho Hernandez borta med en skada. Däremot känns det mer tveksamt om Victor Mollejo, Nemanja Maksimovic och Enes Ünal behöver stå över. Dessa kommer att testas sent. Här kan jag inte se hur Elche ska klydda till det med en förlust, med tanke på att man har varit så starka på hemmaplan nu på slutet.

Jag spelar på Elche +0,5 (Asian Handicap) till 1,71 @ ComeOn.

  • Match: Elche – Getafe
  • Spel: Elche +0,5 (AH)
  • Odds: 1,71 @ ComeOn
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 19:00, 11/1

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!