Elche – Bilbao

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Elche spelade i spanska högstaligan även förra säsongen, men små marginaler höll dem kvar i Primera Division. Hemmalaget slutade dessutom, på sjuttondeplats. De hade endast två poäng till Huesca som ramlade ur divisionen. Enligt undertecknad har Elche inte kapaciteten för att utmana i tabelltoppen. I genrepet förlorade Elche mot Levante (1-2). På senaste fem matcherna, har hemmalaget vunnit en.

Bilbao reser till Estadio Martinez Valero inför måndagskvällen. Det är första ligamatchen för säsongen och därmed är det fortfarande väldigt ovisst var lagen står, men en stark premiär kan sätta tonen för vad som komma skall. Gästerna Athletic Bilbao är ett starkt lag som brukar vara med och utmana om Europa-platserna i La Liga, däremot har klubben haft lite sämre placeringar under de närmaste åren.

Jag spelar på Bilbao Draw No Bet till 1,50 @ bethard.

  • Match: Elche – Bilbao
  • Spel: Bilbao DnB
  • Odds: 1,50 @ bethard
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 22:00, 16/8

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!

Lämna ett svar