Sevilla – Elche

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Sevilla kommer till onsdagens tillställning, som favoriter. Hemmalaget gästas ikväll av Elche hemma på Ramon Sanchez Pizjuan i 27:e omgången. Hemmalaget Sevilla har gjort en stark säsong hittills och hittas på fjärdeplatsen i tabellen. De är endast fem poäng bakom giganten Barcelona just nu. Dess placering, betyder att klubben innehar en Champions League-plats i dagsläget.

Elche har haft enorma problem på resande fot. Elche tillhörde den spanska andraligan förra säsongen. Där knep Elche en sjätteplats med bara en poäng framför konkurrenterna Vallecano och Fuenlabrada. Sjätteplatsen innebar en chans i La Liga-kvalet, en chans som Elche tog tillvara på. Nykomlingen har fått känna på den markanta temposkillnaden som skiljer de två ligorna åt.

Jag spelar på raka ettan till 1,47 @ betsafe.

  • Match: Sevilla – Elche
  • Spel: Sevilla (1)
  • Odds: 1,47 @ betsafe
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 17/3

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar