Elche – Sevilla

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Elche slutade på sjuttondeplatsen som nykomling förra året. Dem hade två poängs marginal över ligans nedflyttningsstreck. Denna säsongen, är dess spelschema rätt tufft, inledningsvis. I premiären, ställdes man mot Bilbao på hemmaplan. En match som slutade mållöst. Senast gästades regerande mästarna Atletico Madrid, där de föll med enbart 1-0. Nu ikväll väntar ännu ett tufft möte mot Sevilla.

Sevilla kunde plocka fjärdeplatsen förra säsongen och avancerade från gruppen i Champions League. Så mycket mer kan man inte begära av en klubb av Sevillas storlek och utan tvekan har Julen Lopetegui gjort ett fint jobb över de två säsonger som han nu har lett klubben. Senast de här lagen möttes vann Sevilla med 2-0 hemma. Senaste mötet i Elche vann dock hemmalaget med 2-1.

Jag spelar på raka tvåan till 1,87 @ bethard.

  • Match: Elche – Sevilla
  • Spel: Sevilla (2)
  • Odds: 1,87 @ bethard
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:30, 28/8

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!

Lämna ett svar