Inter – Getafe

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Inter avslutade ligaspelet med tre raka vinster mot Atalanta, Napoli och Genoa. De höll dessutom nollan i samtliga matcher. Hemmalaget har endast en förlust, av de fjorton senaste matcherna. Scudetton togs slutligen av Juventus, trots Nerazzurris imponerande säsong. Där hemmalaget under längre perioder, slogs i toppen, och om förstaplatsen. Conte är naturligtvis inte nöjd och laget kommer kriga för titel.

Getafe har gjort en riktigt bra säsong i La Liga, men poängtappen i slutet gjorde att de inte lyckades nå europaplats. Man var ju länge uppe i toppen och slogs om en topp-4 placering men dessvärre för laget från den spanska huvudstaden blev det inte bättre än en åttondeplats till slut. Med det sagt finns det ändå en hel del positivt att hämta från den säsongen man gjort, laget har en ramstark defensiv.

Jag spelar på raka ettan till 1,83 @ betsson.

  • Match: Inter – Getafe
  • Spel: Inter (1)
  • Odds: 1,83 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 5/8

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar